Gestion - Créer votre Blog - Prochain Blog

Arilena Ara Nëntori (Bess & Gon Remix)(Video Edit) + Lyrics

La vidéo présentée ci-dessous n'est pas une selection de viagemmarrocos.lemultiblog.com [Application vidéos de Prise1]


Partager sur les réseaux sociaux

Arilena Ara - Nëntori (Bess & Gon Remix)(Video Edit) + Lyrics The New Remix of Bess & Gon is OUT NOW !!! I hope that you will like and enjoy ... Follow Besmir Bajgora https://www.youtube.com/channel/UCWI_EYdyMLNCXSksHJ75XeQ https://soundcloud.com/bess1 Follow Gon Haziri https://soundcloud.com/gonhaziri https://web.facebook.com/SonikGonHaziri/ https://www.youtube.com/channel/UC77B... Buy it: https://goo.gl/AOkq43 Available on: Itunes :https://goo.gl/AOkq43 Spotify: https://goo.gl/l9nsyT Beatport: https://goo.gl/TlG63K Deezer: https://goo.gl/fGTt6A Music: Darko Dimitrov Lyrics: Lindon Berisha Singer: Arilena Ara Remixer: Besmir Bajgora Lyrics ................. Lotët më janë tharë Buza mu bë varrë Djelli nuk me ngroh Dielli nuk me ngroh Dhimbje sa një mal Zemra nuk më fal Ty më nuk të shoh Ty më nuk të njoh Mallkuar qoftë ky muaj Që më la të vetme përgjithmonë Nëntori më mori mua dashurinë e parë Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë Nëntori më mori Mu shua dhe ky zjarrë Nëntori Ishim plot me zjarrë Muajt n'kalendarë Kur ishim ne bashkë Sa ishim ne bashkë E lumtur duke qarë Pas teje si e marrë Gjithve ua thash Ne dy ua thash Mallkuar qofte ky muaj Qe me la të vetme përgjithmonë Nëntori më mori Mua dashurine e parë Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë Nuk e dua më këtë muaj Nuk e dua më këtë muaj Nentori,nentori,nentori Vitin më të bukur shkatrroj Vulën e hidhurr shkaktoj Ky muaj i gjori gjitha Mi mori Në djall le të shkoi Ne djall le te shkoi Nëntori,nëntori Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë Nentori ,nëntori,nëntori. Nuk e dua më këtë muaj Nuk e dua këtë muaj Nëntori më mori Nëntori Mallkuar qoftë ky muaj Që më la të vetme përgjithmonë Nëntori, Më mori mua dashurinë e parë Nuk e dua këtë muaj nuk e dua me kte muaj Nëntori Nëntori. Nëntori Music: Darko Dimitrov Lyrics: Lindon Berisha Singer: Arilena Ara Remixer: Besmir Bajgora Follow Besmir Bajgora https://www.youtube.com/channel/UCWI_EYdyMLNCXSksHJ75XeQ https://soundcloud.com/bess1 Subscribe for daily uploads!! :) This channel is created to promote and support magnificent producers' and labels' releases. If any producer, label or copyright owner is unhappy about any upload, please contact us via any of our social networks, and the content will be removed immediately. Enjoy the Great Musics from Great Artists.. .............................♛ M U S I C · I S · L I F E ♛.........................

Tags:

Application vidéo de www.Prise1.ca
Arilena Ara Nëntori (Bess & Gon Remix)(Video Edit) + Lyrics
Partager ce billet :

[Lien] [Forum] [HTML] :

HR
 Gestion du Blog Conçu par : DynamiqueGestion